Hiába várta Gálvölgyi János a mentőket nem értek ki hozzá 30 perc alatt, ezért elindult fulladva be


Hiába várta Gálvölgyi János a mentőket nem értek ki hozzá 30 perc alatt, ezért elindult fulladva be



A Kossuth-díjas színész állapota stabil, lányai beszámolója szerint nem kapott levegőt és félrebeszélt. A művész közel egy órát várt a mentők kiérkezésére. Vizsgálatot indítottak a történtek miatt.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Gálvölgyi Jánost intenzív osztályon kezelik, légzési nehézségekkel küzdött. A művészt családja szállította kórházba, mert hiába várták a mentőket – értesült az RTL Híradó. A 74 éves Kossuth-díjas színész nem kapott levegőt, félre beszélt, lányai szállították kórházba. 

A művész hiába várta a mentők érkezését, fél óra után újra telefonáltak, akkor derült ki, hogy még el sem indult érte a mentőautó. A mentők vizsgálják a történteket.

GÁLVÖLGYI JÁNOS ÁLLAPOTA STABIL, DE TOVÁBBRA IS OXIGÉNT KAP. 

„9 óra 40-kor hívott a nővérem mentőautót az édesapánkhoz, aki nagyon rosszul volt. A mentőket felhívta és mondta, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél” – mondta a színész kisebbik lánya.

Gálvölgyi Dóra ekkor azonnal autóba ült a belvárosban, és szülei házához sietett. Azt mondja, körülbelül 30 perc alatt ért oda. A mentők viszont még akkor sem érkeztek meg.