Már csak pépeset tud enni, nagyon lefogyott Galambos Lajcsi


Már csak pépeset tud enni, nagyon lefogyott Galambos Lajcsi



A börtönkórházból újra visszakerült a baracskai börtönbe


Galambos Lajos április végén vonult be a baracskai börtönbe, ahol megkezdte 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, amit áram-, víz- és gázlopás miatt ítélt meg neki a bíróság. Egy hét után egyre rosszabbodó egészségi állapota miatt át kellett vinni Berettyóújfalura, a büntetés-végrehajtás egészségügyi központjába. Ott várt a különböző vizsgálati eredményekre, hogy mihamarabb kiderüljön, szükség van-e esetleg műtéti beavatkozásra vagy egyéb kezelésekre. A napokban azonban visszakerült újra a baracskai börtönbe.


Ügyvédje, Dr. Csontos Zsolt a Kiskegyednek számolt be arról, hogy ma látogathatta meg őt először az ország trombitását. Ügyfele állapotáról is beszélt.


- Még senki nem volt nála beszélőn, hiszen eddig kórházban vizsgálták. Az orvosi vizsgálatok eredményei alapján egyelőre visszakerült oda, ahol megkezdte büntetésének letöltését. Lajcsi fizikálisan gyenge, de pszichésen nagyon erős, méltósággal viseli a büntetését. A körülményekhez képest jó helyen van, de engem is megijesztett a látvány, hogy mennyit fogyott alig két hét alatt. Nagyon gyenge, sápadt, fizikailag nincs jó állapotban, hiszen minimális az az ételmennyiség, amit képes elfogyasztani és abból is inkább csak pépeset.