Már turmixolják Lajcsinak a mákos tésztát, annyira rosszul van a börtönben


Már turmixolják Lajcsinak a mákos tésztát, annyira rosszul van a börtönbenNagyon keveset eszik, állítólag egyre gyengébb a zenész, aki már szilárd ételt sem tud enni - írta a Blikk.

Lagzi Lajcsi egyre rosszabb állapotban van a baracskai börtönben: csak pépes ételeket képes fogyasztani, így a hirtelen súlyvesztése újabb aggodalomra ad okot a korábban is meglévő betegségei mellett - írta a lap.


"Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is. Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani. Mindenki elképzelheti, milyen, amikor a mákos tésztából egy kocsonyás, nyúlós massza lesz, és azt kell megennem" - üzent a lapnak a zenész.„Már nem tudtam mit kitalálni, hogy valamennyi kalóriát azért bevigyek a szervezetembe,

ÍGY KACSAZSÍRT SZOKTAM TENNI A TEÁMBA, AZT SZÜRCSÖLÖM EL.

Mivel a gyomrom már nem bírja a sok leturmixolt ételt sem, kértem, hogy szinte csak leveseket kapjak, legalább azoknak a levét meg tudom inni. Hiába vagyok a bevonulásom óta az egészségügyi részlegen, a betegszobán sem javultak az egészségügyi értékeim, sőt: vannak, amelyek romlottak is." - panaszkodott Lajcsi.