Nyugodjon Békében Suhajda Szilárd


Nyugodjon Békében Suhajda SzilárdAz egész országot megrázta Suhajda Szilárd halála. A hegymászó szerdán adott utoljára életjelet magáról, a segítségére sietett pénteken egy mentőcsapat, de sajnos nem bukkantak a nyomára. A sikertelen keresésről Suhajda Szilárd oldalára kirakott közleményre tízezrek reagáltak.


Lapunknak Pintér László, a Kyocera Everest Expedíció 2023 szóvivője elmondta, hogy vasárnap még helikopterrel a hegymászó keresésére indulnak, de tudják, hogy arra már nincs esély, hogy életben van.


A magyar sztárvilágot is megérintette Suhajda Szilárd története. Csisztu Zsuzsa ismerte is a hegymászót, ezért ő is írt róla a közösségi oldalán a napokban, amikor még ő is reménykedett, hogy életben találják meg a családapát.


Elképesztően megkedveltem már tavaly Suhajda Szilárdot, és családját, aki akkor Pintér Lászlóval - szakújságíró kollégával - együtt érkezett a Csisztu Sport Castba. Idézzük vissza miket mondott akkor, amíg minden erőnkkel érte imádkozunk, s azért, hogy visszatérhessen a családjához


- írta pár napja a posztjában Csisztu Zsuzsa.


Vujity Tvrtko egy fekete-fehér képpel emlékezett meg Suhajda Szilárdról:A hegymászó hivatalos Instagram-oldalán is közzétették a szomorú hírt. A posztra harminchatezer ember reagált, és néhány óra alatt csaknem négyezren nyilvánították részvétüket. A kép alatt több híresség reagált.Felfoghatatlan. Őszinte részvétem a családnak. Nyugodj békében


- írta a poszthoz Kocsis Alexandra, az Exatlon Hungary sztárja.


Borzasztóan sajnálom!


- írta Solti Berni, Solti Ádám várandós felesége.


Kovács Dóra műsorvezető a 24 óráig elérhető Instagram-történetében szólalt meg:


Egy ország hitt az utolsó pillanatig a csodában


- szólalt meg a tévés, aki egy fekete-fehér képet is közzétett a hegymászóról.