Rózsa György: Felháborító, hogy nem ment a mentő ki Gálvölgyi Jancsiért!


Rózsa György: Felháborító, hogy nem ment a mentő ki Gálvölgyi Jancsiért!



 A műsorvezető nagyon aggódik a barátja egészsége miatt.


Mint lapunk is beszámolt róla, Gálvölgyi János szerdán súlyos állapotban került kórházba. Kiderült közben az is, hogy hiába hívtak hozzá mentőt, az nem érkezett meg, így végül a lányai szállították a legközelebbi kórházba, ahol megállapították, hogy súlyos állapotban van, így intenzív osztályra került. A délutáni órákban átszállították a légzési nehézségekkel küzdő színészt egy másik egészségügyi intézménybe, ahol lélegeztetőgépre helyezték.


Az állapotával kapcsolatban a felesége, Judit is megszólalt, aki úgy fogalmazott, hogy nagyon aggódik a férje miatt. Sajtóhírek szerint a színésznek tüdőembóliája van.


Most pedig Gálvölgyi közeli barátja, Rózsa György törte meg a csendet, aki az Indexnek elmondta, nagyon fél és nem akarja elveszíteni barátját. Kiemelte, szerdán, amikor elolvasta a híreket, hogy milyen állapotban van Gálvölgyi, akkor azonnal felhívta a művész lányát, ám végül nem vele, hanem János vejével tudott beszélni.


"Első gondolatom az volt, hogy ma bemegyek hozzá. De megbeszéltük, hogy csak ma este fogom felhívni Dorkát, mert addig majdnem biztosan altatásban tartják Jánost. Remélem, hogy holnapra jobban lesz és előbb utóbb be tudok menni hozzá"


- nyilatkozta a lapnak a legendás műsorvezető, aki arról is beszélt, hogy mennyire felháborította a hír, miszerint a mentőszolgálat nem ment ki azonnal Gálvölgyi Jánoshoz. Úgy fogalmazott, mindez azért is megijesztette, mert akár vele is megtörténhetne ugyanez, ha hasonló helyzetbe kerülne.


"Nagyon félek, és nagyon szorítok azért, hogy ne legyen semmi komoly baja. Erős ember. Már sok fajta betegségből szerencsésen felállt, mindig ő győzött. Győztes típus. Remélem, most is így lesz" - tette hozzá Rózsa György, majd azzal zárta, a Gálvölgyi család évtizedek óta nagy szeretetben él, így el tudja képzeli mennyire megrendítette őket a történés.