Vágó István átverése.. ez volt a legviccesebb rész, ahol átverték Vágó Istvánt a kvízműsor alatt


Vágó István átverése.. ez volt a legviccesebb rész, ahol átverték Vágó Istvánt a kvízműsor alatt Vágó István életének legnagyobb átverése legendás műsorában, a Legyen Ön is milliomos!-ban történt.


A 73 éves műsorvezető vendégként visszatért a kereskedelmi csatornára, hogy részt vegyen az RTL Sztori: 25 év két részben című nosztalgikus visszatekintéseiben.Vágó István átveréseVágó István a Reggeliben azt mesélte, számára a televíziós korszak már lezárult, azonban örömmel tekint vissza a mulatságos és a kevésbé vicces pillanatokra is.


- Meghatottan jöttem most vissza a stúdióba, és szép emlékeket idéz vissza az, hogy itt vagyok. Önmagában az, hogy 2000-ben egy vezető kereskedelmi televízióhoz csatlakoztam, fantasztikus érzés volt.Vágó István elmondása szerint hozzá mindig az ismeretek átadása és a közlés művészete állt igazán közel.- Akkoriban le kellett számolni azzal, hogy vége van egy korszaknak. Tudomásul kellett venni, hogy a televízió azt a célt szolgálja, amit ma is csinál. Az akkori felfogásunk nem volt jó, hiszen a lényeg mindig a közönség kiszolgálásban rejlik. Közszolgálati tartalmat kereskedelmi köntösben átadni egy nagyon szép feladat volt. Bennem van egy bizonyos közlési vágy, emiatt szerettem újdonságokra felhívni a figyelmet.