Megszólalt a válásról Kasza Tibi


Megszólalt a válásról Kasza TibiA magyar celebvilágban egyre több házasság megy tönkre, és mindenki azt kérdezi, hogy ki követi őket? Idén már elvált Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Peller Anna és Lukács Miki, Tóth Gabi és Krausz Gábor, Szigligeti Ivett és Dudás Miki, és most Sydney van den Boschék is. Sokan aggódnak Kasza Tibi házasságáért is, aki az utóbbi egy évben nem osztja meg feleségével közös élményeiket, és a két kislányukat sem mutatja be a nagyvilágnak. Ennek azonban nem az az oka, hogy a párjával rosszra fordult volna a viszonyuk. Kasza Tibiék házassága


A Szerencsekerék házigazdájának szándékos választása az, hogy ritkán tűnik fel a közösségi médiában, és a családja életéről semmit sem árul el.


"Mert bár nem mi ömlünk a bulvárból, és a közösségi oldalunkon sincs rólunk friss kép – mint ahogy arról sem sztorizom, épp mit ebédelek –, ez nem jelenti azt, hogy eltűntünk volna. Egyszerűen máshol kell minket keresni. Velem akár napi három óra hosszára is lehet ’találkozni’, az életmódprogramom zártkörű Facebook-csoportjában reggel és este is élőben jelentkezem. Tény, hogy ez a jelenlét már egészen másról szól, mint anno, amikor elkezdtem a közösségi médiával foglalkozni, az számomra szórakozás volt, baromira élveztem. Aztán egy idő után már kevésbé…


Minél többet mutattam magamból, annál több kellett. És ez egy állandó nyomás és megfelelési kényszer az emberen. Ott voltam a kezdeteknél, amikor indult itthon a közösségi média, így pontosan láttam, hogy a korábban még ártatlan, szórakoztató világ hogyan vált évről évre egy csatatérré.


Például tudatosan nem mutatom a gyerekeimet sem, de pár éve még simán posztoltam olyan képet, amin a háttérben látszott Lora Bella kis lába.