Itt a vége!Drámai hír érkezett ma reggel Krausz Gáborról


Itt a vége!Drámai hír érkezett ma reggel Krausz Gáborról



Krausz Gábor új életet kezdett!


A Dancing with the Stars győztese, Krausz Gábor nem pihenhetett sokáig a műsor után, mert külföldön folytatta pályafutását. Sokan szurkolnak neki, hogy a sztárséf és táncosa, Mikes Anna között szerelem szövődjön, de Krausz Gábor Ausztriában telepedett le. Már előzőleg is beszélt róla, hogy egy remek szakmai lehetőség vár rá, de nem fedte fel, hogy mikor hagyja el hazáját.


Krausz Gábor elmondta, hogy egy csábító ajánlatot kapott, így ő lett a Hilaris Hotels új szállodaláncának konyhafőnöke, és az ő feladata lesz, hogy kialakítsa a szállodalánc új gasztronómiai elképzelését.


Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca" - mondta korábban a Borsnak a sztárséf, aki nemrég már Ausztriából jelentkezett be az Instagram-oldalán.