Hatalmas baleset! Frontálisan ütközött egy kamionnal a magyar énekes, itt vannak a részletek


Hatalmas baleset! Frontálisan ütközött egy kamionnal a magyar énekes, itt vannak a részletekA Black II Black frontembere, Abebe Dániel, egy megható történetet tár a közönség elé a Palikék világa By Manna showban - tudósít a Bors.


Az étióp származású, apai vonalon Abebe Dániel, az elmúlt évtizedek során nagy sikerű karriert futott be. Bebe ritkán nyilatkozik személyes életéről, kerüli a nyilvánosságot, de ez alkalommal mégis megosztott egy személyes történetet.


ebét arról kérdezték, mi volt élete legelvetemültebb ötlete, aki így válaszolt:


Az, hogy beszálltam az egyik haverom mellé főiskolás koromban az autóba. Nagyon régen volt, a fősuli legelején. Elhoztunk egy kivetítőt, amit a gólyabálon használtunk. Már odafele kicsúsztunk a szántóföldre.


Mesélte, majd folytatta a következő meghökkentő pár sorral.


A buli után aztán megint kocsiba szálltunk és indultunk vissza a kivetítővel... Megint megcsúsztunk az autóval, és paff…. Balesetet szenvedtünk. Egy kamionnal ütköztünk frontálisan.


Elmondása szerint is nagyon nagy szerencséje volt, hogy ezt a balesetet túlélte.


Mázlim volt, azt kell mondjam, hogy az égiek figyelnek rám.


Majd azzal folytatta, ez után következett életének legnehezebb szakasza.


Másfél évig tartott, mire abban a formában, ahogy most vagyok, járni tudtam. Több operáción estem át. Na, az egy őrültség volt, nem kérdés. Azóta egyébként nem nagyon ülök be más mellé. Ha megyünk fellépésre, akkor is általában én vezetek, nem szeretem a kontrollt kiengedni a kezemből. Mert, ha történik valami, legalább egy picike ráhatásom legyen a dolgokra.