Most már hivatalos! Özönlenek a gratulációk Krausz Gábornak és Mikes Annának - EZZEL a képpel jelentették be a nagy hírt!


Most már hivatalos! Özönlenek a gratulációk Krausz Gábornak és Mikes Annának - EZZEL a képpel jelentették be a nagy hírt!Mikes Anna, aki nemrégiben a „Dancing with the Stars” táncos vetélkedő által vált ismertté, ahol Krausz Gáborral kialakult viszonya miatt került a figyelem középpontjába, most újabb izgalmakkal készül felhívni magára a figyelmet. A táncosnő a közösségi médiában, Instagram-oldalán keresztül tett utalásokat arra, hogy február hónapban számos izgalmas fejleményre számíthatnak a rajongói. A kép melletti kommentár özönben számtalan gratuláció található, nem csak neki, hanem párjának, Krausz Gábornak is.


A képen Mikes Anna egy gyönyörű, virágokkal díszített ruhában látható, kezét pedig érdekes módon a pocakján tartja, mintha óvna valamit. A képaláírás is rejtélyes: „Új kalandok várnak…” – olvasható, mellette egy babakocsi, egy cumi és egy szív emoji kíséretében. Ez a finom, mégis sejtelmes utalás villámgyorsan lángra lobbantotta a komment szekciót, ahol a rajongók elkezdték megosztani feltevéseiket és jókívánságaikat. Nem csoda, hogy a hír gyorsan terjedt, hiszen Mikes Anna és Krausz Gábor egyaránt kedvelt alakjai a magyar közéletnek. Mindketten ismertek arról, hogy személyes életüket viszonylag magán jellegűen kezelik, így minden egyes, a magánéletüket érintő információ-morzsa különösen nagy érdeklődést vált ki.

Sokak szerint már várandós lehet, azért hord bő ruhákat, de az igazság még várat magára.