Brutálisan lefogyott Falusi Mariann, legújabb képein nem ismerik fel


Brutálisan lefogyott Falusi Mariann, legújabb képein nem ismerik fel



Falusi Mariann 2023-ban édesanyját és alkotótársát, Lang Györgyit is elveszítette. Szerinte mindenki másképp próbál túljutni a veszteségeken: ő belefogott több új projektbe, és folytatja a meglévőket. 



Falusi Mariann lefogyott


Sok a munkája, amik mellett belevágott egy olyan életmódváltásba, ami pár hónap alatt eredményt is hozott. 


- Ledobtam most 20 kilót, sokkal könnyebb vagyok. Ezzel akkor szembesültem, amikor egy 20 kilós bőrönddel utaztam, amit alig tudtam megemelni. Az, hogy én akkora súlyt hurcoltam magamon, egy elképesztően komoly motiváció - mesélte a 64 éves énekesnő a Reggeliben. 


Nem követ diétás módszereket, saját bevallása szerint figyel a teste jelzéseire, továbbá az ételmennyiségre és a folyadékbevitelre. 


- Megtartom a napi ezerkalóriás bevitelt, megiszok két liter vizet, és nagyon sokat dolgozom. Ez az alap. Nem vagyok éhes, hozzá lehet szokni. Nagyon fontos, hogy minőségi ételt egyél. Az ízgazdagság és a fűszerek fontosak. A figyelem szintén fontos: én régen mindig mentem, tudtam a tuti helyeket, hol lehet egy finom falatot enni. Most is megvan ez az élvezet, ha odafigyelek arra, hogy minőséget egyek, és nem baj, ha keveset. 

A kép: