Most érkezett a hír Magyar Péterről


Most érkezett a hír Magyar Péterről

 Most már kétségtelen, hogy Varga Judit volt férje, aki a kegyelmi ügy felmerülése óta kritikusan nyilatkozik az Orbán-kormányról, felvonulást szervez március 15-ére. Legújabb bejegyzésében arra buzdítja követőit, hogy a nemzeti ünnepen álljanak ki bátran, hangsúlyozva, hogy Magyarországot sem ellopni, sem megvenni nem lehet.
Magyar Péter szerint idén március 15-én a hatalom ismét zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött fogja ünnepli „a szabadság ünnepét”.

Mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt! Mutassuk meg, hogy nem félünk, és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisok!

– írja Varga Judit exférje, aki azt kéri követőitől, hogy március 15-én viseljenek kokárdát, és vigyenek magukkal nemzeti színű zászlókat.

Viseljünk kokárdát, és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók! Mutassuk meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból! Mutassuk meg, hogy nem hagyjuk, hogy darabonként ellopják a hazánkat! Mutassuk meg, hogy minket sem forintért, sem rubelért, sem dollárért nem lehet megvásárolni! Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében, és mutassuk meg, hogy »habár felül a gálya, és alul a víznek árja, azért a víz az úr«

– tette hozzá Magyar. 

“Mert egy nép azt mondta: elég volt!”
Idén március 15-én a hatalom ismért zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét.
Mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt! Mutassuk meg, hogy nem félünk és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisak!
Viseljünk kokárdát és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók! Mutassuk meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból!
Mutassuk meg, hogy nem hagyjuk, hogy darabonként ellopják a hazánkat! Mutassuk meg, hogy minket sem forintért, sem rubelért, sem dollárért nem lehet megvásárolni!
Hirdetés

Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében és mutassuk meg, hogy “habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr.”