Oscar díjra jelölték Varga Juditot a Frizbiben előadott alakításáért


Oscar díjra jelölték Varga Juditot a Frizbiben előadott alakításáért



Örömmel jelentjük be, hogy az idei Magyar Színházi és Filmművészeti Akadémia díjkiosztó ünnepségén a Legjobb Alakítás Oscar-díjat Varga Judit kapta meg a lenyűgöző és elbűvölő alakításáért a "Frizbi" című műsorban

Varga Judit mélyen belemerült a karakterbe, és olyan hitelesen jelenítette meg a volt igazságügyi miniszter figuráját, hogy az egész világot lenyűgözte. A filmkészítők és a nézők egyaránt elismerik az általa nyújtott rendkívüli teljesítményt, mely egyértelműen kiemelkedett az idei év filmes produkciói közül.


A díjátadó ceremónia során Varga Juditnak kiemelkedő tehetségéért és elkötelezettségéért járó elismeréseként átadtuk a Legjobb Alakítás Oscar-díjat. Ez a kitüntetés nemcsak az ő munkájának elismerése, hanem a magyar filmiparban rejlő kiválóság és tehetség megünneplése is.


Gratulálunk Varga Juditnak ehhez a kiemelkedő teljesítményhez, és hálásak vagyunk minden olyan pillanatért, amit a filmvásznon megosztott velünk. Ez a díj nemcsak az idei év, hanem az egész magyar filmművészet történetének mérföldköve, és büszkén emlékezünk majd rá évek múltán is.


Az MSZF Akadémia


Ez egy hírparódia volt egyébként.