A "szakik" szerint le kellett volna bontani az örökölt vályogházamat, mert egy romhalmaz..Felbéreltem egy olcsó “ezermestert” - nézzétek mit művelt ez az ember


A "szakik" szerint le kellett volna bontani az örökölt vályogházamat, mert egy romhalmaz..Felbéreltem egy olcsó “ezermestert” - nézzétek mit művelt ez az ember


A „szakik” szerint le kellett volna dózerolni az örökölt vályogházamat, mert semmit nem ér…Nézzétek mit művelt egy vállalkozó vele:


2021-ben örököltem meg ezt a romos vályog/vegyes falazatú házat. Szerettem volna felújítani, de a „szakik” és a nagymenő kivitelezők csak röhögtek rajtam. „Patkányfészket felújítani? Le kell rombolni…de az is vagy 5-6 millió” mondta az egyik.


Végül sikerült egy kivitelezőt találnom, aki a fiával együtt dolgozik. Ő volt az egyetlen aki azt mondta, hogy meg kell menteni, családi örökséget nem lehet elherdálni, és nincs is olyan rossz állapotban.


Így nézett ki a felújítás elején, itt már az ablakok ki lettek bontva:



Itt már elkezdődtek a munkálatok:









És íme a végeredmény:






 

Étkező:




Amerikai stílusu konyha:




Fürdőszoba:


Felfoghatatlan számomra, hogy ezt egy neves magát szakembernek nevező „kivitelező” lerombolta volna. Más pedig negyed annyi pénzből álmaim otthonává tette. Hát ez a különbség a csak a pénzre menő vállalkozó és az értékteremtő tisztességes vállalkozó között. Hallgassatok az ösztöneitekre, ne engedjétek, hogy ilyen felfuvalkodott pénzéhes senkik mondják meg mit lehet és mit nem. Ezúton is nagy hálám Józsefnek és fiatalabb Józsefnek akik ezt megvalósították. Ha tehetitek kérlek osszátok meg a Facebookon, ne hagyjuk, hogy menthető házakat romboljanak le ilyen senki vállalkozók.