Mindenkit átvert Árpád, ő volt az akiről azt hittük, hogy a vonat elé ugrott április elsején, erre mi derül ki ma?!


Mindenkit átvert Árpád, ő volt az akiről azt hittük, hogy a vonat elé ugrott április elsején, erre mi derül ki ma?!



Több hiteles informátor is arról számolt be, hogy Árpád életben van, és csak átverte az egész országot. Nem ugrott a vonat elé. Az elsődleges informátor telefonon hívta Árpádot, amikor állítólag elment megtenni a szörnyű dolgot, de azt " rendőrök " vették fel, és elmondták a hölgynek, hogy öngyilkos lett Árpád.. de mint kiderült ez is átverés volt. 

Ez nem tudni, hogy bűncselekmény kategória-e, de nagyon súrolja. Árpádot minimum be kell egy elmegyógyintézetbe zárni, ha ilyenekkel szórakozik. A tiktokon több ezer ember nyilvánított részvétet, a tegnapi cikkünket 500 ezer ember nézte meg, tehát nagy közönséget ért el a hamis hír. Ezért elnézést kérünk, de senki sem gondolta volna, hogy valaki ilyennel szórakozik. 


Továbbá Árpád adatlapjáról eltűntek azok a fotók, amikben depresszív üzeneteket tett közzé, és az a fotó is, amit az állítólagos öngyilkosság előtt tett ki az adatlapjára. 

Kérnénk a hatóságokat, hogy vizsgálják ki az esetet, és Árpád kapja meg a méltó büntetését ezért..


Árpádról kiderült, hogy Erdélyben él, Gyergyói környékén, és ezek szerint ebben leli örömét, hogy átveri a magyar embereket..