Nem hallgat tovább, kitálalt Hajdú Péter a Varga Juditos interjúról


Nem hallgat tovább, kitálalt Hajdú Péter a Varga Juditos interjúról



Az elmúlt napokban egy meglehetősen érdekes fotó keltett hullámokat az interneten, melyen Varga Judit igazságügyi miniszter és Windisch László Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnök kéz a kézben látható.


A felvétel már nem új, de újra terjedni kezdett a közösségi média felületein, miután a kép háttérbéli alakját sokan Hajdú Péternek vélték az utóbbi napokban.


A képen láthatók között Hajdú Péter is feltételezett jelenléte külön figyelmet kapott az online térben, különösen azután, hogy Hajdú szerdán egy interjút készített a Frizbi című YouTube-műsorban a korábbi igazságügyi miniszterrel, Varga Judittal, aki egyben Magyar Péter, a műsorvezető korábbi férjének fizikai és verbális bántalmazásairól beszélt.


Hajdú Péter Instagram-oldalán reagált először a képen kialakult helyzetre, tagadva, hogy ő lenne a felvételen látható személy. Sőt, azt is hozzátette, hogy soha nem is találkozott Varga Judittal az interjú előtt, és nem is így néz ki hátulról.



Az események folytatásaként Hajdú megjegyezte, hogy a posztot indító férfi oldalának tanulmányozása során arra a következtetésre jutott, hogy nagy támogatója és rajongója Magyar Péternek, ami azonban szerinte nem indokolja a hamis információk terjesztését.



Az ügy kapcsán Hajdú Péter végül mindenkitől kellemes húsvétot kívánt, ezzel lezárva a vitákat kiváltó eseményeket az interneten.