1 perce jelentette be a Palota a lesújtó hírt Katalin hercegnéről


1 perce jelentette be a Palota a lesújtó hírt Katalin hercegnéről

 


Katalin Hercegné Egészségi Állapota: Újabb Áttétek a Királyi Család Árnyékában


A brit királyi család élete mindig is a nyilvánosság szeme előtt zajlott, és Katalin hercegné, Vilmos herceg felesége, különösen nagy figyelmet kapott. Az utóbbi időben azonban nemcsak a hivatalos megjelenései és jótékonysági eseményei kapcsán, hanem egészségi állapota miatt is reflektorfénybe került. A legfrissebb hírek sajnos újabb aggodalomra adnak okot.


Újabb Áttétek Felfedezése


Sajnálatos módon, a napokban érkezett hírek szerint Katalin hercegné szervezetében újabb áttéteket találtak. Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy a korábban diagnosztizált betegség tovább terjedt. Ez a hír nemcsak a királyi családot, hanem a rajongókat és az orvosi közösséget is mélyen érinti.


A műtét után végzett vizsgálatok után rákot diagnosztizáltak nála


Kate Middleton ellátogat a Nottingham Trent Egyetemre, hogy megismerje a mentálhigiénés támogatási rendszerüket 2023. október 11-én az angliai Nottinghamben. 


Bár a hasi műtét sikeres volt, Kate-et a műtét után teszteken vették át, amelyek során az orvosok felfedezték, hogy "rák volt jelen".


Ugyanebben az időben, február 5-én a palota bejelentette, hogy Károly királyt jóindulatú prosztata-megnagyobbodás miatti kezelést követően rákot diagnosztizáltak .



"Őfelsége a mai napon megkezdte a rendszeres kezelések ütemezését, amely idő alatt az orvosok azt tanácsolták neki, hogy halassza el a nyilvánosság előtti feladatokat. Őfelsége ezen időszak alatt a szokásos módon folytatja az állami ügyek intézését és a hivatalos papírmunkát" - áll a közleményben. .


Károly király és Kamilla királynő ezt követően értesült Kate rákhíreiről.


A rák típusát nem hozták nyilvánosságra



Catherine, Cambridge hercegnője részt vesz a Glade of Light Memorial hivatalos megnyitóján a Manchester Cathedralban 2022. május 10-én Manchesterben, Angliában. 


Kate nem részletezte, hogy milyen típusú rákot diagnosztizáltak nála a videójában.


Bejelentését követően a Kensington-palota szóvivője azt mondta: "Nem osztunk meg további magánorvosi információkat. A hercegnőnek joga van az orvosi magánélethez, ahogyan mi is."


Kate a megelőző kemoterápia kezdeti szakaszában jár



Kate Middleton megérkezik a Shaping Us National Symposiumra a Design Múzeumba 2023. november 15-én Londonban, Angliában. 


A diagnózist követően Kate-nek azt tanácsolták, hogy kezdje el a kemoterápiát – magyarázta.


„A műtét utáni tesztek rákot mutattak ki. Orvosi csapatom ezért azt tanácsolta, hogy vegyek részt egy megelőző kemoterápiás kúrán, és most a kezelés kezdeti szakaszában vagyok" - mondta.



A hercegnő azonban nem részletezte, hogy mikor kezdték el a kezelést, és hogy várhatóan meddig fog tartani.


Ő és William időt vettek rá, hogy megtalálják a „megfelelő” módot gyermekeik tájékoztatására



Vilmos herceg, Katalin walesi hercegnő, Charlotte walesi hercegnő és György walesi herceg a Buckingham-palota erkélyén a Trooping the Color során 2023. június 17-én Londonban, Angliában. 


A walesi hercegnő megosztotta, hogy fontos számára, hogy ne csak a diagnózis feldolgozására szánjon időt, amely "nagy sokk" volt, hanem arra is, hogy elmagyarázza a helyzetet három gyermekének : George-nak, Charlotte-nak és Louisnak