Kidobta Fecsót a 6 hetes kisbabája mellől Bea...


Kidobta Fecsót a 6 hetes kisbabája mellől Bea...



Még csak hat hete született meg a második közös gyermekük, de kedvese máris kiadta Szegedi Fecsó útját. Géczi Bea a közösségi oldalán tudatta a hírt a követőivel, miszerint szakított az üzletemberrel, aki éppen Franciaországban, a Fort Boyard forgatásán tartózkodik.

 

„Kedves mindenki! Szegedi Fecsóval különválnak az útjaink... Sajnos a buli, a pia fontosabb neki, mint a gyerekei. Nem tűrök tovább! Itthon vagyok a hathetes babánkkal, aki a kórházból jött haza... De apucinak fontosabb volt lejáratni! – írta Bea, aki egy fotót is megosztott a csöppségről, melyen csövek lógtak ki a testéből. – Lehet engem bántani, de sose hagynám ott a beteg hathetes gyerekem... És még büszkén posztolgatok boldogan.”


 Bea megnyugtatta a követőit, hogy a kis Elliot már jobban van, de a gyermeke édesapjának is nyilvánosan üzent.


„Melyik szülő tud ilyenkor nevetni, jól érezni magát? Aki képes elutazni és itt hagyni a hathetes babáját, aki egy hétig kórházban volt, és még le is járat... az viselje a következményeit! A gyerekek az elsők, bármi is történjen. De, Fecsó, te érezd jól magad, amíg én a beteg fiaiddal itthon szenvedek. Nem kívánom senkinek azt, amit az elmúlt hetekben átéltem! Apuci meg egyszer bejött a kórházba a hat nap alatt... Volt más dolga biztos” – írta az édesanya.