Ma este érkezik a szuperhold ,új fejezet nyílik mindenki életében – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!


Ma este érkezik a szuperhold ,új fejezet nyílik mindenki életében – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!

 



Rengetegen érzik ma a csütörtöki hangulatot, ami feszültséggel, izgatottsággal és mély nyomással érkezett.  Telihold ereje hatalmas energiákat mozgatott meg, és megtöltött minket egy nagy adag lökettel, amit most kezdünk igazán megérezni. A nagy energiahullámok hatalmas energiákat töltenek belénk, és faladatuk, hogy megemeljenek, kitisztítsanak, helyünkre tegyenek vagy éppen inspiráljanak és elindítsanak minket. Érkezésükkor érezhetünk feszültséget, de többség ilyenkor töltekezik, inspirált, energikus, és a következő napok nyomnak inkább le. Ilyenkor a betöltött energiák felszínre hoznak mindent, ami megérett a távozásra, és segítségükkel hirtelen rengeteg trutyi áramlik a látóterünkbe.

Ez nem rossz, sőt! Azt mutatja, hogy hihetetlen frekvenciákat léptünk meg, és olyan magasan rezgünk alapjáraton, hogy nem marad semmi alacsony a helyén rejtve, hanem emelkedik és távozni készül. Viszont a sok megoldandó energia bennünk okozhat feszültséget, nyugtalanságot, kitörés érzést, jelezve, hogy a figyelmünket kívánja. Ugyanakkor az ego imádja a drámát, így amint belekeveredünk az érzésbe, hogy mennyi mindent kell megoldani, mi minden van előttünk, plusz feszültek vagyunk, na ez az ő bulinapja, és azonnal felnagyítja, besötétíti, bármi, amivel őrá és nem magunkra, befelé figyelünk. 

 

Kos:A telihold energiája arra ösztönöz, hogy végre tisztázd belső konfliktusaidat. Ez az időszak kiváló a régóta halogatott döntések meghozatalára. Légy bátor és kezdeményezz ott, ahol eddig csak vártál. Párkapcsolatodban is fontos lépéseket tehetsz, amelyek megerősítik a köteléket köztetek. Figyelj jobban a testi jelekre, mert az egészséged extra figyelmet igényelhet ebben az időszakban. Ne hagyd, hogy a stressz felőröljön, találj időt a pihenésre. A telihold a karrieredben is új lehetőségeket hozhat, nyitott szemmel járj. A munkahelyi konfliktusokat most könnyebb lesz kezelni, ha őszintén kommunikálsz. A kreativitásod most tetőfokára hág, használd ki ezt minden területen. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika:A telihold ideje alatt érzelmi mélységeidben merülhetsz el, ami feltárja előtted régi sebeket. Használd ezt az időt az önismereti munkára és gyógyulásra. Pénzügyeidben is változások jöhetnek, lehetőségek a befektetésre vagy új pénzügyi stratégiák kidolgozására. Társas kapcsolataidban a megbocsátás és megértés hozhat gyógyulást. Ne félj szembenézni a múlt árnyaival, ez segíthet felszabadulni. A családi kapcsolatok most különösen fontosak lesznek, tölts több időt szeretteiddel. Karrieredben a kitartás meghozza gyümölcsét, legyél türekes. Az ingatlanügyek kedvező fordulatot vehetnek. Az alkotó energiáid most maximálisan felszabadulnak, bármilyen kreatív projekt sikeres lehet. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!


Ikrek:A telihold hatása alatt kerüld a pletykákat és félrevezető információkat. A párkapcsolatodban légy nyitottabb és őszintébb a kommunikációban. A munkahelyeden új projektekbe kezdhetsz, amelyek elősegíthetik szakmai fejlődésed. Az utazás most különösen vonzó lehet számodra, tervezz egy rövid kiruccanást. Ezek a kalandok új energiákat és inspirációt hozhatnak az életedbe. A lelki egészségedre is figyelj, meditációval és relaxációs technikákkal tarthatod egyensúlyban magad. A jogi és oktatási ügyekben is előrelépés várható. A családi kapcsolatok erősödhetnek, ha több időt töltesz szeretteiddel. A telihold idején megtett lépések hosszú távú hatással bírhatnak.