Két héttel a halála előtt Tompos Kátya levelet írt Vajna Tímeának – szívszorító, mit üzent neki


Két héttel a halála előtt Tompos Kátya levelet írt Vajna Tímeának – szívszorító, mit üzent neki



Eddig nem is lehetett tudni, hogy Tompos Kátya és Vajna Tímea egyáltalán bármilyen kapcsolatban voltak, most Vajna Tímea megosztotta az emlékeit.


Tompos Kátya halálhíre pénteken délelőtt járta be az országot. Csaknem egy hónappal korábban vált nyilvánossá, hogy a mindössze 41 éves színésznő a rák egy igen ritka és súlyos válfajában szenved, és gyűjtés is indult külföldi gyógykezelésére. A segítség azonban már túl későn érkezett: Tompos Kátya 2024. május 31-én elhunyt.


Tompos Kátya emlékét idézi Vajna Tímea is


Tompos Kátya halálát követően Vajna Tímea pénteken délután osztott meg egy Instagram-sztorit a színész-énekesnővel kapcsolatban:


az Amerikában élő médiaszemélyiség az időeltolódás miatt minden bizonnyal ekkor értesült a megrendítő hírről. Vajna Tímea a következőket írja benne:


„A szívem megszakad, drága Kátya! Egyidősek voltunk… Május 15-én még írtunk egymásnak és hálásan megköszönted a segítségünket. Írtad, hogy jó lenne behozni ezt az új innovatív immunterápiát Magyarországra, mert otthon csak a kemót és a sugárkezelést alkalmazzák. Írtad: Lelkileg folyamatosan kapom tőletek és mindenkitől a szeretetet, megerősítést, és már emiatt is megérte ezen a világon lenni. Boldog vagyok. Kátya. Örökre a szívünkbe zárunk és nagyon hiányozni fogsz, drága Tündérke.”


Vajna Tímea 1982. október 3-án, Tompos Kátya 1983. március 13-án született, tehát valóban egyidősek voltak, fél év korkülönbség sem volt köztük.