A tegnapi balesetben a Schadl ügy tanúja és annak felesége halt meg


A tegnapi balesetben a Schadl ügy tanúja és annak felesége halt megA Schadl-ügy tanúja és a menyasszonya is az Árpád hídi baleset áldozata. 


Ahogy azt korábban már megírtuk, szerda késő este forgalommal szemben hajtottak fel az Árpád hídra, majd nagy erővel belecsapódott több járműbe is. A baleset következtében hárman haltak meg. Az ártatlan fiatal párt Sz. Mónikát és B. Ervint egy egész ország gyászolja – írja a Blikk.


"Megrendülve és mély fájdalommal gyászoljuk két fiatal volt munkatársunkat, akik egy tragikus autóbalesetben életüket veszítették. Isten nyugtassa Sz. Mónikát és B. Ervint! Emléküket megőrizzük, az örök világosság fényeskedjék Nekik" – írja a Rákóczi szövetség a Facebookon megosztott posztban, melyben az áldozatok teljes neve és egy-egy kép is szerepel róluk.


A hvg.hu információi szerint B. Ervint, aki a Suzukiban ült menyasszonyával korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak. A lap azt írja, „több forrásból is megerősített értesülésünk szerint szerda este az Árpád hídi balesetben elhunyt B. Ervin, a Schadl-ügy tanúja”.