.

A költözéskor utcára tett kutya a kemény fagyban is hűségesen várta "gazdáit"...


Az emberi szívtelenségnek nincsenek határai, de az alábbi történet megmutatja, hogy az állatok akkor is hűségesek, ha a "gazdáik" nem is érdemlik meg a hűséget, a szeretetet, az odaadást amivel hozzájuk ragaszkodnak.Ollie annyira szerette a családját, hogy még azután is hűségesen hazavárta őket, miután elköltöztek és kedvencüket kidobták a fagyos utcára.

Történetünk főszereplője Ollie, akit nem vitt magával a családja. A gazdája a dobozokkal, szeméttel és lommal együtt kedvencétől is megszabadult – szó szerint kidobta őt a szeméttel együtt. A kidobott kutyát végül a Detroit Animal Welfare Group állatmentő csapat egyik tagja, Terri Looby mentette meg.

A hideg időben gyorsan kellett cselekedni, nehogy megfagyjon a kutyus. Először el sem akart mozdulni a helyéről, de végül Terri sikeresen meggyőzte őt. Az első útjuk egyenesen az állatkórházba vezetett, ahol kiderült, hogy Olli egyik combcsontja eltört, így egy műtét is vár rá. Mára már teljesen felépült és szerető családra talált.Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék