.

Előkerült Michael Jackson titkos naplója, sötét dolgokat rejt


A 11 éve elhunyt popkirály megszállottan próbált bekerülni a halhatatlannak hitt hírességek közé, de nem ez az egyetlen érdekesség, ami kiderül az emlékiratokból.

Tizenegy évvel a halála után új könyv született Michael Jackson életéről, köszönhetően egy oknyomozó újságírónak, Dylan Howardnak – írja a Daily Mail.

A szerző a néhai popkirály titkos naplójából szemezgetett könyvében. Az emlékiratokból kiderül, hogy Jackson megszállottan vágyott arra, hogy olyan halhatatlan művészként tartsák számon, mint Charlie Chaplint vagy Walt Disney-t.

Emellett állandóan azon morfondírozott, hogy válhat az első milliárdos szórakoztatómogullá, aki az éneklés mellett színészkedik, sőt, rendezőként is sikeres. A titkos naplóban folyamatosan azon elmélkedett, vajon hogy kereshetne egy héten húszmillió dollárt! Azon a véleményen volt, hogy Cirque du Soleil koncertet kéne tartania és olyan nagy kaliberű cégekkel kéne lepaktálnia, mint például a Nike.

A naplóban sajnos ennél sokkal sötétebb sorok is szerepeltek. Jacko folyamatosan attól rettegett, hogy valaki az életére tör, hogy valaki tönkre akarja tenni.

„Mindenhol csak gonosz emberek vannak. El akarnak pusztítani és meg akarják szerezni a kiadóvállalatomat. Nem adom senkinek” – idézi a könyv a naplót.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék