.

Emlékszel még VV Lorenzora, a szemtelenül sármos macsóra a Való Világból? Szörnyű, mi történt vele….


Lorenzo volt az első férfi játékos, aki 2002-ben bekerült a ValóVilág első szériájába, mi több, ő is költözött be legelsőként a Villába Györgyusszal és Ágival. Utóbbival villaszerelem is kibontakozott közöttük, se veled, se néküled kapcsolatuk azonban alig élte túl a kiköltözést: közös egyiptomi nyaralásuk alatt végleg elváltak útjaik.


VV Lorenzo a Való Világ első szériájában szerepelt, ahol Ágival keveredett szerelmi kalandba, de a pár később szakított. Lorenzo később megházasodott, és 2010-ben egy kisfia, majd egy lánya született. VV Lorenzo a Való Világ után nyitott egy quadpályát és egy motorosboltot, családjával Délegyházán élt.


2012-ben motorbalesetet szenvedett Gerzsényi László, azaz VV Lorenzo, a Való Világ első szériájának játékosa. Lorenzót olyan súlyos sérülésekkel szállították kórházba, hogy életét már nem sikerült megmenteni – írta szerdán a Velvet.hu. A halálhírről Majoros Péter, azaz Majka is megemlékezett Facebook-oldalán, ahol egy Lorenzót ábrázoló kép mellé ezt írta: “Nyugodj, békében”.

Szabályosan közlekedett, nem adták meg neki az elsőbbséget. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét. Két kisgyermeket hagyott maga után.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék