Emlékszel még VV Lorenzora, a szemtelenül sármos macsóra a Való Világból? Szörnyű, mi történt vele….


Emlékszel még VV Lorenzora, a szemtelenül sármos macsóra a Való Világból? Szörnyű, mi történt vele….


Lorenzo volt az első férfi játékos, aki 2002-ben bekerült a ValóVilág első szériájába, mi több, ő is költözött be legelsőként a Villába Györgyusszal és Ágival. Utóbbival villaszerelem is kibontakozott közöttük, se veled, se néküled kapcsolatuk azonban alig élte túl a kiköltözést: közös egyiptomi nyaralásuk alatt végleg elváltak útjaik.


VV Lorenzo a Való Világ első szériájában szerepelt, ahol Ágival keveredett szerelmi kalandba, de a pár később szakított. Lorenzo később megházasodott, és 2010-ben egy kisfia, majd egy lánya született. VV Lorenzo a Való Világ után nyitott egy quadpályát és egy motorosboltot, családjával Délegyházán élt.


2012-ben motorbalesetet szenvedett Gerzsényi László, azaz VV Lorenzo, a Való Világ első szériájának játékosa. Lorenzót olyan súlyos sérülésekkel szállították kórházba, hogy életét már nem sikerült megmenteni – írta szerdán a Velvet.hu. A halálhírről Majoros Péter, azaz Majka is megemlékezett Facebook-oldalán, ahol egy Lorenzót ábrázoló kép mellé ezt írta: “Nyugodj, békében”.

Szabályosan közlekedett, nem adták meg neki az elsőbbséget. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét. Két kisgyermeket hagyott maga után.