Holnap este virrasztással egybekötött imádkozást tartanak Bogdán László lelki üdvéért. Aki teheti egy imát mondjon el érte..


Holnap este virrasztással egybekötött imádkozást tartanak Bogdán László lelki üdvéért. Aki teheti egy imát mondjon el érte..


Csütörtök este virrasztást tartanak Cserdiben- írja az index

Virrasztással egybekötött közös imádkozást és emlékezést tartanak a tragikus körülmények között elhunyt Bogdán László lelki üdvéért az ismert roma származású polgármester családi házánál csütörtök este a Baranya megyei Cserdiben – tájékoztatta a család a RomNet-et.

Bogdán László gyászszertartását megelőző este, a barátok, tisztelők a családtagokkal közösen csütörtök este 19 órától Cserdiben a Fő út 66. szám alatti háznál emlékezhetnek az országosan ismert polgármesterre, imádkozhatnak az elhunytért, és gyújthatnak mécsest emlékére. Bogdán László temetésére 2020. július 24-én pénteken délelőtt 11 órakor Cserdiben, a falu temetőjében kerül sor. A temető címe: Cserdi, Fő utca 59.

A gyászszertartást megelőzően pénteken, 10 órától a Baranya megyei település polgármesteri hivatala mögötti téren (Cserdi, Fő u. 60) misét celebrálnak Bogdán László lelki üdvéért, majd a katolikus gyászszertartást követően a családtagok közösségi megemlékezést tartanak, melyen a felkért barátok mondanak beszédet.

Bogdán Lászlót cigány szokás szerint zeneszóval kísérik utolsó útjára, és a most készülő kriptájában alhatja majd örök álmát.