Álmában kapott sztrókot a fiatal édesapa.. Sajnos másnap elhunyt


Álmában kapott sztrókot a fiatal édesapa.. Sajnos másnap elhunyt

 

A férfi az éjszaka közepén kapott rohamot, majd az agyvérzés elvitte.

A férfi ápolóként dolgozott Lancashire-ben, munkája során autista és súlyosan agykárosodott embereken segített. Szeretett másokkal törődni és segítséget nyújtani. Azonban tragikusan fiatalon, 32 éves korában egy súlyos sztrók miatt életét vesztette.

Stephen Mason alvás közben kapott rohamot, felébredt, de nem bírta megmozdítani a lábait és a karját, valamint megszólalni sem tudott. Így sehogy nem bírta jelezni problémáját. Kórházba került és sürgősségi ellátást kapott, de július 17-én, 48 órával a sztrók után életét vesztette.

„Mindig másokra gondolt. Rendszeresen vásárolt a pékségből a hajléktalanoknak. Habár elvált feleségétől, Katie-től, jó kapcsolatban maradtak. Kétéves fiával pedig különleges kapcsolatot ápolt. Imádta a munkáját. Emellett újból rátalált a szerelem” – mondta Laura, Stephen egyik nővére a Daily Star oldalának.

„A sürgősségi műtét során felnyitották a koponyáját arra az esetre, hogy ha az agya megduzzadna, de a nyomás csak egyre nagyobb lett a fejében. Általában előre láthatók a sztrók jelei, de neki nem voltak tünetei, és mikor rohama lett, már túl késő volt a testvérem számára” -tette hozzá gyászoló nővére.