.

Örömhírek érkeztek, ekkor engedhetik ki a kórházból Benkő Lászlót


Nagyszerű hírek érkeztek Benkő Lászlóról! Az Omega billentyűsének folyamatosan javul az állapota, már a kórházi ágyából is fel tud kelni. Kóbor János szerint barátja jó eséllyel már otthonában ébredhet a hétvégén.

Az egész ország imádkozott Benkő Lászlóért, aki közel két hete fekszik egy budapesti klinikán, miután kutyasétáltatás közben elesett, eltört a térde és a bordái. Az Omega billentyűsét végül műteni kellett a lába miatt, és bár az operáció jól sikerült, a rehabilitáció alatt előjöttek korábbi egészségügyi problémái, tüdő- és mellhártya-vizesedése lett. Benkő az újból fellépő bajok miatt a kezdetekben teljesen magába fordult, „fejben picit elhagyta magát” – mondta nemrég a ripost-nak Kóbor János, aki végre jó hírekkel szolgált lapunknak. A sikeres muzsikus állapota a napokban sokat javult, ezért jó eséllyel a hétvégére már kiengedhetik a kórházból.

„Már fel tud kelni az ágyból. A hétvégén lekerült róla a fekvőgipsz, és nagyon óvatosan most már lábra is tud állni” – kezdte a ripost-nak Kóbor János. „Ráadásul a hangulata is jobb, mint pár napja, nem olyan pesszimista. Ez persze érthető, hiszen miután végre lekerült a gipsz, nem korlátozza a mozgásban, és nem érzi magát olyan kiszolgáltatott állapotban, mint korábban. Ha minden igaz, és az egyéb egészségügyi problémái is úgy engedik, akkor a hétvégére esetleg már hazatérhet” – újságolta az Omega frontembere, aki hozzátette, nagyon reméli, hogy az otthoni környezet újabb pozitív löketet ad majd Benkőnek, aki igazi harcosként vészelte át az elmúlt hónapok megpróbáltatásait.

„Szépen javul, de továbbra is nagyon oda kell rá figyelni. Ez természetesen eddig is így volt, hiszen a család mellette volt a kórházban, amikor csak tudott. Most abban reménykedünk, hogy az otthoni környezet, és az, hogy nincs már olyan kiszolgáltatott helyzetben, rohamos javulást fog hozni az állapotában” – fogalmazott Kóbor, aki nem tartja kizártnak, hogy a család eleinte akár egy ápolót is felfogad majd Benkő mellé, aki mindenben a zenész segítségére lehet. A kórházban ugyanis nagyon jól működött, hogy a szakemberek és a család együttes erővel gondoskodott a legendás billentyűsről.

„A kórházban mindent megkapott, amire szüksége volt. A családja is sokat járt be segíteni. Ha hazamegy, elképzelhető, hogy a család mellett más segítség is szóba jön majd, de ezt majd eldöntik ők. Mindenesetre én nagyon bízom benne, hogy Laci felülkerekedik a nehézségeken, és innentől kezdve tényleg pozitív irányban indulnak el a dolgok. Jó egy héttel ezelőtti állapotához képest most óriási az előrelépés, és ennek nagyon örülünk” – tette még hozzá Kóbor János.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak