Segédmunkásnak állt Kökény Attila a karantén alatt..Nem szégyelli a munkát


Segédmunkásnak állt Kökény Attila a karantén alatt..Nem szégyelli a munkát


Kökény Attila a karantén alatt sem bízta a véletlenre családi bevételüket: anyagi biztonságuk megtartása érdekében segédmunkásnak állt a fiával és a vejével együtt.
 
Kökény Attila bebizonyította: a kétkezi munka egyáltalán nem ciki! Az énekes ugyanis, mint kiderült, a karantén alatt sem tétlenkedett, s az anyagi biztonságuk érdekében – koncertek híján – segédmunkásnak állt.

„Családos emberként nem tehetem meg, hogy a kanapén ülve, ölbe tett kézzel várjak a csodára, illetve arra, hogy mikor mehetek fellépni, ezért inkább más munka után néztem, és elmentem dolgozni” – kezdte a Borsnak a Love Bistro versenyzője, aki fiával és vejével ment el egy útépítés mellé korlátokat pakolni.

„Igazság szerint nem tudtuk, meddig fog tartani ez a zűrzavar, úgyhogy jobbnak láttuk, ha bebiztosítjuk magunkat, mert mindannyian pénzből élünk, nekem pedig szükségem volt a bevételre” – folytatta az énekes, hozzátéve: nem meggazdagodni szeretett volna a megkeresett pénzből, csak eltartani a családját.

„Nem szégyen a munka. Inkább az a gáz, ha valakinek derogál a kétkezi munka. Nekem több éhes szájat kell etetnem, ezért pedig bármire képes va­gyok, s igen, ha kell, kétkezi munkát is vállalok.”