3 testi tünet, ami a Sámánok szerint a lelki betegségek jelei..Neked is "beteg" lehet a lelked?


3 testi tünet, ami a Sámánok szerint a lelki betegségek jelei..Neked is "beteg" lehet a lelked?



Először is beszéljünk egy kicsit arról, hogy kik is a sámánok. A sámánok olyan gyógyítók, akik a tudatosság magasabb szintjén állnak. Képesek meglátni azokat a dolgokat, amiket az átlagember nem láthat, és értelmezni tudják azokat, meglátva a mélyebb összefüggéseket.


Gyógyító képességeik egészen rendkívüliek, olyannyira, hogy képesek megállapítani a fizikai betegségek mélyebb okát is.

 

Ennek elsősorban az az oka, hogy a sámánok tisztán látják, mi zajlik le az előttük álló személy lelkében. Képesek a valóságon túlra, az emberek lelkének legmélyére pillantani. Úgy vélik, hogy a legtöbb betegség okát nem kívül kell keresni, hanem bennünk magunkban.


Természetesen mindig orvoshoz kell fordulni, ha nem érzed jól magad, de olyan esetekben, amikor minden más kudarcot vall, a sámánizmus a segítségedre lehet. Az alábbiakban bemutatunk három tünetet, ami a sámánizmus szerint a belső, lelki betegség jele, és amely előbb-utóbb minden bizonnyal fizikailag is megnyilvánul.

1. A félelem hatása alatt állsz


Mindannyian tudjuk, mennyire nyugtalanító érzés a félelem. Elbizonytalanít bennünket, és általában túllép a józan ész határain. Ha úgy érzed, a félelem mélyen gyökerezik benned, nem szabad hagynod, hogy irányítson, mert a sámánok szerint ez a lelki betegség egyértelmű jele.

Úgy gondolják, a félelem olyan mértékben károsíthatja az elmét, hogy annak következményeit fizikailag is megérezhetjük.


A félelemmel rendkívül nehéz szembeszegülni éppen irracionális jellege miatt. Csak annyit tehetsz, hogy megpróbálsz megnyugodni, nagyobb biztonságérzetet teremteni magadnak, és szembenézel vele.


Ne próbáld elrejteni, nézz szembe és küzdj meg vele, és akkor egészen biztosan megnyered a csatát. Ez hihetetlenül fontos a lelki jóléted szempontjából.


Ezt már olvastad? A sámán szerint az alábbi dolgokat mindenképp meg kell tenned, ha egy boldogabb életre vágysz!


2. Elveszítetted a hitedet

Olyan korban élünk, amikor könnyű elveszíteni a hitet. De az a személy, aki a legnehezebb időkben is képes megőrizni azt, minden bizonnyal megerősödik és fejlődik lelkileg.


A hit nagyon fontos, mert ez tesz téged teljessé. Ha úgy érzed, olyan helyzetbe kerültél, hogy teljesen elveszítetted azt, itt az ideje, hogy megvizsgáld, mi ennek az oka, és próbálj dolgozni önmagadon.


Állítsd helyre az univerzumba vetett hitedet, és újra megtelsz pozitivitással és reménnyel. Ha visszanyered a hitedet, biztosan jobb életet élsz majd.


Ne hagyd, hogy magával ragadjon egy egzisztenciális válság bármennyi probléma is merüljön fel. Őrizd meg a hitedet, és jó dolgok történnek majd veled.


Ezt már olvastad? 7 jel, ami arra utal, hogy sámáni képességekkel rendelkezel!


2. Elhanyagolod magadat

Ha úgy érzed, elhanyagolod magad, az semmiképpen nem jó jel. Ez azt jelenti, hogy nem adod meg a prioritást annak, ami a legfontosabb: önmagadnak. Igen, te magad rendkívül fontos vagy, és csak akkor tudsz szeretetet és törődést adni a világnak, ha előbb önmagadról gondoskodsz.


Ne hanyagold el magad, próbálj meg változtatni a fontossági sorrenden, és alakítsd úgy a terveidet, hogy mindenképpen jusson időd saját magadra. Összpontosíts önmagadra, és minden nappal egy kicsivel jobb emberré válsz.


Figyelj oda a lelki betegség jeleire, és próbáld elhárítani a bajt, még mielőtt befolyásolná a testi jólétedet.