7 emberből csak 1 látja a kutyát a képen - te meg tudod találni?


7 emberből csak 1 látja a kutyát a képen - te meg tudod találni?



A közelmúltban a képrejtvények és az optikai illúziók megoldásának kihívása egyre népszerűbb az interneten. Úgy gondolom, hogy a világjárvány arra késztetett bennünket, hogy különböző módokon keressük kihívásainkat..

Ma is kincsem van minden percemben, amelyet eszmecserék megoldására fordítok. Az internet a problémák és a trükkös kihívások állandó forrása. Például a sudoku akkor volt igazán népszerű, amikor mindenki az újságokból szerezte információit. De manapság úgy érzi, hogy a vizuális rejtvények és az optikai illúziók egy kicsit az új trendnek számítanak.

Csak 7-ből 1 találja meg a bujkáló kutyát

Ennek a képnek (lent) online emberek ezrei tépik a hajukat, hogy megpróbálják megoldani. Idősebb férfit mutat - ezt valószínűleg mindenki láthatja. Van azonban a képen egy kutya is. A kérdés az: megtalálja?

Sikerült megtalálni a kutyát? Ha nem, akkor adhatunk néhány tippet. Nézd meg a férfi arcának kissé furcsának tűnő részeit - aztán kezdd el onnan!

Ha ez nem segített, akkor talán megegyezhetünk abban, hogy az orr kissé csontosnak tűnik? A szemek is furcsák, igaz? És miért nincsenek vonalak a jobb fülén? Gondolkozz rajta!