.

Azonnal átállnak a digitális oktatásra! Hétfőtől már így kezdik a diákok a Mohácsi Kisfaludy IskolábanA Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnáziumban, már holnap sem lesz tanítás. Az intézmény Hivatalos Facebook oldalán jelentették be, szűkszavúan. 

Hétfőtől digitális tanrend lesz érvényben, derült ki az intézmény Facebook posztjából, ahol rendkívüli szünetet rendeltek el a csütörtök és pénteken.

Úgy tudni, hogy a pedagógus aki megfertőződött koronavírussal, részt vett egy értekezleten a intézmény többi pedagógusával együtt, így a teljes tantestületet, illetve a műszakis kollégák és a karbantartók egy részére is 2 hetes karantént határoztak meg.


Mohácsi Tankerületi Központ tankerületi igazgatója, Käszné Lebő Zsuzsanna tájékoztatást adott a Szabadpécsnek:


Azt írta: „A Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnázium egyik pedagógusánál a COVID teszt szeptember 2-án pozitív lett. Az érintett pedagógus múlt hét pénteken részt vett egy alkalmazotti oktatáson, majd nevelőtestületi értekezleten, ahol az intézmény teljes állománya ott volt (29 pedagógus, 10 technikai dolgozó) . A járványügyi megelőző intézkedéseket a résztvevők maradéktalanul betartották. Az oktatáson, értekezleten résztvevők hatósági házi karanténba kerültek. Az intézményben kétnapos rendkívüli tanítási szünetet rendelt el az Oktatási Hivatal. Tantermen kívüli, digitális munkarendet az Operatív Törzs rendelhet el, az EMMI erre vonatkozó javaslatát előkészítette. A teszteléssel kapcsolatban a járványügyi hatóság tud további felvilágosítást adni.” 

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak