Ma nyertem kaparós sorsjegyen 60 ezer forintot.. ahogy kiléptem a helyről, ez a remegős idős bácsi rám nézett és így szólt..


Ma nyertem kaparós sorsjegyen 60 ezer forintot.. ahogy kiléptem a helyről, ez a remegős idős bácsi rám nézett és így szólt..



Ma elmentem és a szerencsvárban lekapartam egy sorsjegyet, pontosaban egy Black Jacke-t.. Nem nagyon szoktam, mert pénzkidobásnak tartom, de valamiért, ahogy sétáltam el előtte, úgy éreztem be kell térnem. Nem véletlenül, a kaparásom eredményes volt, 60 ezer forintot nyertem, ami a helyi Szerencsejáték Zrt. központjában tudtam átvenni. Ahogy kiléptem a helyiségből, ez a remegős, nagyon megfáradt idős úr lépett oda hozzám, és így szólt.

 Kisasszony maga gyönyörű, és életerős, én már egy megfáradt öregember vagyok, de arra szeretném önt megkérni, hogy mindig legyen boldog és vidám.Soha ne feküdjön le haraggal a szívében, mert a harag, és a szomorúság egy olyan dolog, ami megmérgezi a szép lelkünket.. 

Megköszönte, hogy meghallgattam, és ment tovább, a maga kis bicegős járásával.. Tudják, én abban a pillanatban úgy éreztem, hogy őt a Jó Isten küldte hozzám, mert nagyon rossz passzban voltam, és a magánéletem is tele volt negativitással. Ez a pár szó annyira feltöltött, hogy azonnal utána szaladtam, és átadtam neki a nyereményem. A bácsi csak nyelte a könnyeit, és szavakat sem talált.. Végül megbeszéltük, hogy rendszeresen találkozunk, és én a barátja leszek, amíg csak tehetem. 


Köszönöm, ha elolvastad, nekem az életem változtatta meg ez az idős bácsi.