.

Mit látsz meg először a képen? Ha az embert, akkor van egy remek híremEmberi arc:  realisztikus és cinikus - két tulajdonság, ami tökéletesen jellemez. Pontosan ezért tisztában vagy vele, hogy az életben a jó dolgok hamar elmúlnak, így amíg lehet, ki kell élvezni őket. Ha pedig rossz idők jönnek, nem panaszkodni kell, hanem túlélni és a pozitív emlékekből táplálkozni.

Lány: naiv vagy! Ráadásul reménytelenül. Hiába csaptak már be sokszor, sokan, sok helyen, nem tanulsz a saját hibáidból, és újra meg újra megbízol az összes emberben, aki szépen mosolyog rád. Próbálj meg egy kicsit kritikusabb lenni, legalább a saját érdekedben!

Fiatal nő: ha egy fiatal nőt látsz meg először, akkor pozitív személyiség vagy és nagyon impulzív. Könnyen boldoggá lehet tenni, ami pedig a legjobb, a boldogságod nem másoktól függ, önmagadat is simán karban tudod tartani.

Idős nő: imádsz hatalmas szeleteket harapni az életből, sok tapasztalatod van már. Kritikus szemléletű vagy, aki mindenhez fűz egy-két szót, véleményt. A problémákat igyekszel a lehető legtöbb szemszögből megszemlélni, hogy a végén minél jobb döntést hozhass.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak