.

Ő Angela Merkel.. testőrök és védőpáncél nélkül bevásárol..Dollármilliárdokról dönt, mégsem kell félnie attól, hogy bántani akarnák, mert jó ember!


"Ő Angela Merkel, Németország kancellárja, jelenleg világszerte a legnagyobb tisztelt vezető, a kvantum kémia tudósa politizálni kezdett (németül, angolul és oroszul tökéletesen beszél).A világ legerősebb és legfontosabb gazdasága a világon, több mint 1550 milliárd dollárt exportálva évente.

Viszont nem kapsz ingyen állami szolgáltatást, sem lakhatást, sem villanyt, sem gázt, sem képviseleti díjat, sem személyi szakácsot, sem vizet, sem telefont a Német Szövetségi Köztársaság költségvetéséből, és alázatosan éld az életed, mint bármely más német állampolgár ..Saját bevásárlással foglalkozik (egy berlini szupermarketben képzelt), saját bevásárlószatyrokat hord, kifizeti a vásárlásait, és ha parkolójegyet kap, saját zsebből fizet


Egy újságíró kérdezte nemrég: ′′ Emlékszel, hogy tíz évvel ezelőtt csináltam róla egy képet ugyanabban a ruhában.Azt mondta neki: ′′ Az a küldetésem, hogy német honfitársaimat szolgáljam, nem pedig modell legyek ". " 

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék