.

A kutya nem tudja, hogy a gazdája meghalt, és 1 éve várja minden nap a kórház bejárata előttAkinek van kutyája, és ismeri a kutyákat az tudja, hogy a kutyák olykor képesek olyan önfeláldozásról, hűségről, és jóságról tanúbizonyságot tenni, amitől a legkeményebb szívek is összefacsarodnak. A kutya képes félretenni mindent, ha a gazdájáról van szó.. Néha olyan erős az elkötezelődésük, hogy saját életüket félre teszik, és csak a gazdájukkal törődnek. Mint ahogy most is történt..


Ezt a hűséget bizonyította szintén Totó, az az argentinában élő labrador, akinek a gazdáját kórházba szállították, és ő az ajtóig követte a szagát, mivel futott a mentő után. A kutya azóta eltántoríthatatlanul ott fekszik, és hűségesen várja a gazdáját.. Ennek már 1 éve. A kórházban már mindenki ismeri, és tudja, hogy ott él a kutyus, és várja reménytelenül a gazdáját. 


Mi lehet ennél erőteljesebb bizonyíték arra, hogy a kutyák azok valójában szőrös Angyalok..A legtisztaszívűbb legszeretetreméltóbb jószágok, amiket valaha a hátán hordott a föld..

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak