Addig ugráltatták víz nélkül a 8 éves kislányt a trambulinban, míg az össze nem esett, és életét nem vesztette


Addig ugráltatták víz nélkül a 8 éves kislányt a trambulinban, míg az össze nem esett, és életét nem vesztette


Egy gyermek elvesztése semmihez sem fogható fájdalom egy szülő részére, amelyet nem tud semmi sem csillapítani. Az együttérző szavak jól esnek, de mit sem segítenek. Amikor a saját gyermekedet elveszted, a lelked egy részét is vele együtt eltemeted..

2020 októberében ez a gyönyörű kislány, a saját udvarukban halt meg a texasi otthonuknál. A kislány nem az igazi szüleivel élt, hanem gyámjai voltak, akik kegyetlenül végeztek vele. Órákon át ugráltatták víz nélkül a trambulinban, a végén kiszáradt a kislány, és ebbe halt bele, - írja a newsner

A Fox17 szerint biológiai édesanyja, Alysha Anderton nemrégiben egy videón szólalt fel a tragédiáról, és elnézést kért, amiért nem mentette meg kislányát állítólag szadista törvényes gyámjaitól. Azt mondta: "Meglepődtem, hogy ez nem csak kiszáradás volt, mert a kislány, akit a koporsóban láttam, nem úgy nézett ki, mint egy 8 éves lány. Olyan, olyan pici volt. Olyan pici volt." - mondta Anderton könnyezve.


A NYPost szerint Alysha négy évvel ezelőtt elvesztette felügyeletét lányai, Jaylin és nővére, Jayde miatt, mert függőségi problémája van, amelyet nem tudott legyőzni a gyermekvédelmi szolgálatok által meghatározott időn belül. A két lánynak el kellett költöznie a texasi Forney-i otthonából, hogy édesanyjuk mostohanővérével, Ashley Schwarzzal és férjével, Daniel Schwarzzal lakhassanak.



A  hatóságok hetekkel azután, hogy Jaylin Schwarz meghalt, letartóztatták a lány gyámjait - közölte az odesszai rendőrség október 13-i sajtóközleményében. A házaspárt kegyetlen gyilkossággal vádolták. 

A halál körülményeinek nyomozása során a Rendőrök bizonyítékokat találtak arra vonatkozóan, hogy a pár megtiltotta a kislánynak, hogy reggelizzen, és vizet igyon, majd órákon át ugráltatták a forróságban a trambulinban. 35 fokos meleg volt a halála napján.
A boncolás kiderítette,hogy a kislány halálát kiszáradás okozta.

A szülőkre életfogytig tartó börtönbüntetést kért az ügyész.