.

Babakocsis anyukát gázoltak el a zebrán Kecelen. 10 métert repült a családSúlyos baleset történt Kecelen a Császártöltési út és a Dózsa György utca kereszteződésében lévő zebránál.


Egy babakocsit toló keceli édesanya és a vele lévő 5 és 9 éves gyermekei a zebrán keltek át, amikor elütötte őket egy autó.


A Volkswagen kisbusz a város központja felé tartott. A sofőr későn észlelte a neki balról érkező családot, vészfékezett és próbálta kikerülni a gyalogosokat, de ennek ellenére elütötte őket. Az anya, amikor látta, hogy csúszik feléjük az autó, a babakocsit átlökte az úton, így a benne lévő picinek nem esett baja.

Az anyuka és a másik két kisgyermek vagy 8-10 m-re repültek el a zebrától.

Úgy tudjuk, a helyszínre két mentőautó is érkezett. Az anyuka és a két kisgyerek megsérültek, őket kórházba szállították.

A kisbuszban egyedül utazó férfi elmondta, még soha nem volt balesete, mindig nagyon figyel, de most hibázott. Amikor meglátta a gyalogosokat, vészfékezett, de vizes, nyálkás úton az autó megcsúszott és nem tudta már irányítani sem. A helyszínelés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak