Curtis beleállt azokba, akik kritizálják, hogy nem ment el Vasárnap.. Kemény üzenetet írt nekik


Curtis beleállt azokba, akik kritizálják, hogy nem ment el Vasárnap.. Kemény üzenetet írt nekik



Tovább dagad a botrány Széki Attila, azaz Curtis körül, aki nem jelent meg vasárnap este a TV2 Sztárban sztár című műsorában. A rappert rengetegen támadták az utóbbi napokban, ám most ő üzent.


Mint ismert, Curtis a gyásszal indokolta távolmaradását. Azt mondta: 14 éves korában elveszített édesapja hiánya miatt képtelen volt halottak napján szórakoztatni. A rajongók azonban nem hittek neki.


 Curtis kemény kritikákat kapott a távolmaradása miatt

Curtis kemény kritikákat kapott a távolmaradása miatt © Bors Archív

„Szerintem ha ez az igazi oka, akkor ezt már napközben kiírod, jelezd a közönség felé és a TV2 felé, akik bizalmat szavaztak neked! Sajnos ez megint a legrosszabb út, amit választottál, ha ez is a valós oka! Illetve mivel minden vasárnap van Sztárban sztár, ezért elég kiszámítható lett volna számodra is, hogy erre a napra fog esni... Millió ember számára szomorú nap, mégis elmegy az ember dolgozni” - vágta Curtis fejéhez az egyik követője.


Egy másik azt írta: „Én megértem, de ez nem így működik, sajnos. Ha minden versenyző otthon maradna, nem lenne műsor. Cserben hagyta a csatornát, a versenytársait, a nézőket!”


Hány esélyt kapsz még?! – rajongói estek neki Curtisnek


Mint azt korábban megírtuk, a TV2 szerződésszegés miatt 6 millió forintra bünteti a rappert, aki ennek ellenére mosolygós képeket tett közzé legutóbb, ami szintén kiverte a biztosítékot pár rajongónál.


"Na most töröltelek és tiltottalak le! Hány esélyt még? Hányszor hazudsz még?..." - kritizálza keményen az egyik hozzászóló.


"Próbálj meg férfi lenni. Mert így egy 20 éves viselkedik" - írta egy másik.


Curtis most Instagram-sztoriban üzent, vélhetően rövid, de annál tartalmasabb bejegyzése azoknak a kritikusoknak szól, akik az utóbbi napokban keményen támadták őt.


MONDJÁTOK CSAK...TI VOLTATOK MÁR ÁRTATLANOK?

- írta a rapper, akinek egyébként pozitív pillanatokból is kijutott az elmúlt napban.

Mint arról beszámoltunk, az Újpest FC színeiben visszatért a focihoz, egészen pontosan a futsalhoz, és első meccsén csütörtökön két gólt is lőtt csapata 2-2-es találkozóján.