Dér Heni: " Aki a tévé előtt ül, és csipszet zabál, az ne siránkozzon, hogy dagadt! "


Dér Heni: " Aki a tévé előtt ül, és csipszet zabál, az ne siránkozzon, hogy dagadt! "



Letáadták rajongói az énekesnőt, aki januárban még amellett kardoskodott, hogy fogyjanak le a nők. Ma meg már azt hirdeti: fogadjuk el és szeressük magunkat.

Bár rajongói osztoznak az anyai örömök elé néző Dér Heni boldogságában, mégsem hagyták szó nélkül azt a pálfordulást, amelyet a napokban észleltek a közösségi oldalán. Heni hosszú posztban fejtegette, hogy szerinte nem számít, ki hogy néz ki, mert csak az a fontos, hogy elfogadjuk és szépnek lássuk magunkat, s hogy ne foglalkozzunk a bántásokkal.



Ezzel még aligha vitatkoznának, de sokaknak eszükbe jutott az énekesnő januári felcsattanása, amikor kiállt Schobert Norbi mellett. A fitneszguru egy év eleji videóban arról beszélt, hogy szerinte azért mennek tönkre a házasságok, mert a hölgyek képtelenek lefogyni szülés után. A celebvilágban ez ügyben Heni volt Norbi leghangosabb támogatója, nem csoda, hogy rajongóit zavarba hozta friss bejegyzésével: fogadják el magukat a kismamák vagy fogyjanak le?


„Elég hülyén hangzik pont tőled, nemrég te voltál, aki nagy egyetértéssel kiálltál Schobert Norbi mellett. Emlékszel, szülés után az a nő nem tiszteli a férjét, aki nem fogy le, remélem, te kockahassal jössz ki szülés után a kórházból.”


„És amikor Schobert Norbit védted? Akkor nem így gon­doltad…”

„Sok igazság van sajnos eb­ben. Tényleg bántotta őket. Engem is. De mivel ő még nem volt anya, nem foglalkoztam a véleményével. Majd megtudja ő is, milyen ez.”

Dér Heni lapunk kérésére tisz­ta vizet öntött a pohárba. Leszögezte: akkori és mostani mondandója tökéletesen megfér egymás mellett.

– Én nem a várandósakhoz, vagy az egy napja megszült anyukákhoz szóltam akkor, hanem azokhoz a kövér emberekhez, akik nem tesznek magukért, és ezt tartom is. Aki a tévé előtt ül, és csipszet zabál, az ne siránkozzon, hogy dagadt! Igenis azt gondolom – ahogy ezt most is leírtam a posztomban – hogy a maximumot attól még hozzuk ki magunkból! – mondta Heni, aki kritikusainak azt üzeni: tegyék egymás mellé a két bejegyzését, és ér­telmezzék.