" Egy iskolázatlan senki vagyok, és ezt üzenem Dr. Boldogkői Zsoltnak: "


" Egy iskolázatlan senki vagyok, és ezt üzenem Dr. Boldogkői Zsoltnak: "



 Nyílt levél Dr. Boldogkői Zsolthoz!

 Tisztelt Professzor úr! 

Először bemutatkozom, hogy ne gondolja Troll vagyok. A nevem Szabó Kálmán.

 Másodszor beillesztem ide oltási könyvemet amiben 23 oltás a bizonyíték ,nem tagadom a vírusok vagy baktériumok létét!  Oltásellenes sem lehetek ugyanebből az okból kifolyólag. Ezeket az oltásokat katonaként kaptam. Koszovó, Bosznia Hercegovina és három Afganisztáni misszió miatt.

https://drive.google.com/.../1LiV1U3iyfDLqNXxUnvCcZWCk5JK...

 Azért a nyílt levél mert ha ön egy gyógyszerésszel nem vitázik akkor egy magamfajta “alja néppel” akinek nyolc általánosa van, sem áll le. Rá szeretnék világítani arra ,hogy miért nem fogom beadatni magamnak egyik új vakcinát sem! Ön miatt! Igen ön miatt!

"Amikor vakcinát tesztelünk, mindenképpen emberkísérletet végzünk"

        "Kötelezővé tenném az oltást, de nem ez lesz a helyzet".

       Ezennel örömmel nyújtom át önnek az általam alapított virtuális:

                                               Josef Rudolf Mengele díjat.

Ezt azoknak a Doktoroknak ítélem meg akik szerint nem kell az egyén beleegyezése orvosi beavatkozáshoz. 

 Hozzáteszem..ha egy hasonló járvány ütné fel a fejét mint a pestis ami elvitte európa lakosságának legalább harmadát, gondolja bárkit kényszerel kellene oltani? Bárkit kellene meggyőzni? Én személy szerint még egy kecskét is beoltanék magamnak egészben ha olyan helyzet állna elő és ön azt mondaná lehet ,hogy hatásos. De ez nem a pestis! Tessék csak megnézni a kormány tájékoztató oldalát hányan és még mibe haltak meg. Tessék csak megnézni a KSH által kiadott adatokat az összhalálozásokkal kapcsolatban. Én nem vagyok 70 éves 3-4 halálos korsággal a szervezetemben. Egészséges vagyok. Nincs halálos járvány a WHO adatai szerint sem. Erre jön ön és ahelyett ,hogy cáfolná azoknak a professzoroknak és orvosoknak a mondatait akikre egy gyógyszerész hívja fel az emberek figyelmét, személyeskedik.. Cáfolatok sehol. Mutogatás , jelentgetés és szitkok dögivel. 

  Facebook oldalán kesereg ,hogy baj lesz ha nem oltatja be magát elég ember…….    Nem értem magát! Ön győz mindenképpen! Mi a baja? Ha mindenki beoltatja magát akkor azért. Ha nem akkor ön és követői mind megmenekülnek. Az “oltástagadók” pedig egy idő után vagy immunisak lesznek vagy meghalnak. Ismét ön győzne! Mire akkor ez a kötelező oltás? Az egészség ügyet félti, hogy túlterhelődik? Hiszen hosszú évek óta vannak hosszú, hosszú várólisták a műtétekre. Gondolom nem vallási okból. Talán réges régen alul vannak tervezve. Ha meg akar győzni embereket az igazáról kezdjen el megcáfolni azokat a szintén tudósokat mint ön! 

 Végezetül két idézettel zárom soraim:

 " A hazugságot cáfolni az igazságot cenzúrázni szokták!”

"Ha kitéped egy ember nyelvét, nem azt bizonyítod vele, hogy hazudott, csak a világ tudomására hozod, hogy félsz attól, amit mondana."

    Tisztelettel :

Egy iskolázatlan senki.