.

Győzike elmondta Hajdúnak : Kétszer kíséreltem meg eldobni az életem. Nem érdekelt Virág vagy Evelin, csak az Úr színe elé akartam...Gáspár Győzővel folytatódik péntek este az Összezárva Hajdú Péterrel.

 

Súlyos pánikbetegséggel küzd Gáspár Győző, aki mindennap gyógyszert szed, hogy ne legyenek rohamai. A showman péntek este a LifeTV-n futó Összezárva című műsorban Hajdú Péternek mondta el, hogy évente több alkalommal is beköltözik a zárt osztályra.

„Van egy barátom, úgy hívják: gyógyszer. Azóta jól vagyok„ - utalt pánikbetegségére Győzike. ”Most kértem a doktor úrtól megint időpontot a zárt osztályra. Minden évben kétszer-háromszor járok” – tette rögtön hozzá Győző, aki azt is elmondta, miért kezelteti magát.

„Lelki szegény vagyok. Engem tönkretettek. Padlóra tettek. Megaláztak.”


Mindez annyira kikészítette Győzikét, hogy állítása szerint kétszer öngyilkosságot kísérelt meg. Az első alkalommal, 2011-ben a sofőrje sietett a segítségére, Szabi riasztotta a mentőket.


„Felkészültem az öngyilkosságra. Meg is csináltam. Beáék nem tudták. Én 2011-ben feladtam mindent. (...) Nem érdekelt, mi lesz Virággal, mi lesz Evelinnel. Semmi nem érdekelt. Az érdekelt, hogy minél előbb a Jóisten színe előtt legyek, és hogy mindenki békén hagyjon. Tudom, hogy nagyon csúnya, amit mondok” – fogalmazott a showman, akinél a pánikbetegség már 2010-ben jelentkezett, de segélykiáltásait senki nem vette komolyan. Kiröhögték és bolondnak nézték. Győző azt is elmondta, ma már más utat választana a hírnév helyett.

„Ha vissza lehetne csinálni a produkciót, inkább lennék zöldséges, és dolgoznék apámnál.”

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak