Junior kitette ezt a képet a közösségi oldalára..Azonnal elkezdték savazni, és bántják őt EZÉRT


Junior kitette ezt a képet a közösségi oldalára..Azonnal elkezdték savazni, és bántják őt EZÉRT



L.L. Junior egy nagyméretű fotót készítettet kislányáról, Liliről és fiáról, Lacikáról, a bekeretezett képet pedig az édesanyjának szánja karácsonyra. A zenész saját Facebook-oldalán mutatta meg a művet, ami a kommentelők egy részéből indokolatlan dühöt váltott ki. A tapintatlan fotelhuszárok szerint felháborító, hogy a fotóra nem retusálták oda a kis Dávidka arcképét is, akit az édesapja 2019 augusztus 31-én vesztett el egy tragikus autóbalesetben.


SZÉP AJÁNDÉK, DE AHOGY MEGLÁTTAM A KÉPET, EGYBŐL ARRA GONDOLTAM, HOGY A HARMADIK UNOKÁJÁNAK IS RAJTA KÉNE LENNIE. – írja egy kommentelő.

"Dávidka is unokája volt és biztos sok emléke van vele a nagy mamának, azért rajta lehetne... végül is magamból indulok ki, nekem rossz lenne, ha ilyet kapnék" – így egy másik.


NAGYON SZÉP KÉP, DE NEM KARÁCSONYI AJÁNDÉKNAK VALÓ, A SZÖRNYŰ TRAGÉDIA MIATT. HA ÉN LENNÉK AZ ANYUKÁD, NEM ÖRÜLNÉK ENNEK KARÁCSONY ESTE. A SZÍVEM SZAKADNA MEG HA ILYET KAPNÉK AJÁNDÉKBA.


"Szép de még szebb lenne, ha a kis angyalka is rajta lenne. Szerintem ő is az unokája, attól, hogy sajnos már nincs."


Noha maga Junior nem reagált a kommentekre, szerencsére volt olyan jó érzésű netező, aki megvédte:


"Azért elmennék azokhoz az emberekhez, akik úgy gondolják, hogy szegény angyallá lett gyermeknek is rajta kéne lennie..." – írta valaki, utalva arra, hogy nem biztos, hogy még egy ajándékkal is kellene emlékeztetni a nagymamát arra az unokára, akit nem ölelhet többé magához.