Nagyon friss hírek érkeztek Delhusa Ghjoniról. Megerősítette a hírt, amit már sokan sejtettekKöszönöm az értem imádkozóknak, nagy szükségem volt rá’ – mondta a zenész, aki 23 nap után pénteken térhetett vissza az otthonába, miután a koronavírus-fertőzés miatt kórházba, intenzív osztályra került.

 

Hazaengedték a kórházból a koronavírus-fertőzés miatt intenzív osztályon is ápolt Delhusa Gjont. Ezt maga az énekes jelentette be a közösségi oldalán egy videó üzenetben.

 

Mint mi is megírtuk, hosszas otthoni betegeskedés után mentővel vitték kórházba a zenészt. Az állapota azonban továbbra romlott, ezért intenzív osztályra került.


Végre Covid-negatív lett a tesztje, jól van már – mondta pénteken. Megköszönte a jókívánságokat, a szeretet és aggódást, amit kapott. “Köszönöm az értem imádkozóknak, nagy szükségem volt rá” – mondta a zenész.


Külön megköszönte a Covid-osztály dolgozóinak áldozatos munkáját.

Azt is elárulta, hogy az ápolónők az ország különböző részéből érkeztek és annyi a munkájuk, hogy ki sem látnak belőle.

Budakesziről 23 nap után mehetett haza. Már jól van, tünetmentes és kezdődik a talpra állása – mondta. A végén azért elmosolyogta magát, mikor arról beszélt, hogy hamarosan “már gyönyörű szépen jelentkezhet újra” – mondta a hajába túrva a zenész.