Pécsi Ildikó megszólalt elhunyt férje vagyonáról.. Ezt az összeget a papától örököltük


Pécsi Ildikó megszólalt elhunyt férje vagyonáról.. Ezt az összeget a papától örököltük



„Sok mindent másképp csinálnék a múltban.” 

Családja egyre jobban aggódik Pécsi Ildikó életéért, aki hónapok óta nem képes feldolgozni férje Szűcs Lajos elvesztését. A Kossuth-díjas színésznő nincs jól, nagyon nehezen kommunikál, de a Star magazinnal kivételt tett, beszélt az egészségügyi állapotáról és férje hagyatékáról.


Hamarosan egy sportcentrumot neveznek el Szűcs Lajosról a helyi focipályán, aminek nagyon örül Pécsi Ildikó. Lesz ott egy kiállítás, ahová az érmei kerülnek majd. Ennek elrendezését és a megvalósítást fiuk és Ildikó fogadott fia szervezi - árulta el a színművésznő, aki nemrég még lelkesen instruálta a színészeket a Fekete Péter című dara színpadi próbáin, sőt még szerepet is vállalt az előadásban, jelenlegi állapota azonban nem teszi lehetővé, hogy dolgozzon, hiszen a járás is nehezen megy neki - írja a lap.


– Két szerelmem volt az életemben, az egyik édes jó Lajosom, a másik a színház. Sajnos már a színpad is csak emlék, nincs erőm a munkához, de mindennap ott vagyok – csak behunyom a szemem, és úgy érzem, mintha a közönség előtt állnék. Ha lehetne, most azt kívánnám, hogy visszamehessek öt évvel az időben. Sok mindent másképp csinálnék a múltban – ecseteli a színésznő a Starmagazinnak.


– A hagyatéki eljárás még nem ért véget, de az már biztos, hogy Csaba fiam és én fogjuk örökölni a papa vagyonát. Hogy milyen arányban, arról egyelőre nem született végleges döntés.