.

Zalatnay Cini nyugdíja a túléléshez is alig elegendő..nyíltan beszélt anyagi nehézségérőlA koronavírus miatt Zalatnay Sarolta is nehéz helyzetbe került. Az énekesnő tavaly rengeteg helyen fellépett, és erre az évre is sok lekötött koncertje volt, ám azok a vírushelyzet miatt elmaradtak.

Zalatnay nem tagadja, hogy most már a tartalékait éli fel.

„Tavaly több mint száz fellépésem volt, és valami isteni sugallattól vezérelve ebből tartalékoltam. Mintha a gondviselő ösztökélt volna: „tegyél félre!” Pedig idénre is volt sok meghívásom. A raktárkoncert is nagyon jól jött, persze nemcsak nekem. Tizenhárom zenészemmel örültünk neki. Havi 40 ezer forintos támogatást kapok a Music Hungary Szövetségtől, ami a 63 ezer forintos nyugdíjammal is maximum a túléléshez lenne elég” – mondta el a Blikknek Cini.


Lánya, Niki egy egészségházat vezet Érden, miután hazaköltözött Angliából. Most ő a családfenntartó, a segítségével boldogul az énekesnő.


„Tulajdonképpen most Niki a családfenntartó. Niki nélkül ez most nem menne. Megható volt, amikor azt mondta: „anya, eddig te tartottál el engem, most rajtam a sor”. Egy privát egészségházat vezet Érden. Ájurvéda- és masszőrtanfolyamot végzett, és már a különféle gyógyászati gépek kezelésébe is belejött. Azt hallom, a vendégek kedvelik. Nagyon büszke vagyok rá” – fogalmazott Sarolta.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak