4 napig küzdöttek Szilvi életéért..Sajnos nem sikerült, örökre lehunyta a szemeit a jogásznak készülő fiatal lány


4 napig küzdöttek Szilvi életéért..Sajnos nem sikerült, örökre lehunyta a szemeit a jogásznak készülő fiatal lány



Négy napig küzdöttek a zákányszéki tűz áldozatáért.


Kedden késő este még gyűjtötték a vért a 23 éves Szilviának, aki barátjával szombat délelőtt égett meg, azonban megérkezett a szomorú hír: a jogásznak készülő lány feladta a harcot.


A két fiatal egy melléképületben álló vegyestüzelésű kazánba akart begyújtani, és benzint locsolhattak a tűzre, hogy az gyorsabban kezdjen égni. A kazánból kicsapó lángok mindkét fiatalt megsebesítették, Roland még aznap elhunyt.


„Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, a sok vért, a sok megosztást és sok imát. Szilvi története gyorsan körbejárta az országot, de sajnos a mai nap folyamán elhunyt a drága gyönyörű nővérem! Hárman voltunk testvérek, de most már csak ketten maradtunk” – írta húga, hozzátéve, hogy Szilvi volt a legszebb nő a földön.


Bejegyzéséből az is kiderül, hogy Szilvi nagyon harcolt az elmúlt napokban az életért.

„NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY TE VOLTÁL AZ ÉN NŐVÉREM. NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁD, HOGY ERŐSEN HARCOLTÁL. TE ÚGY DÖNTÖTTÉL, FELMÉSZ A SZERELMEDHEZ, ÉS EGYÜTT FOLYTATJÁTOK FENT A GYÖNYÖRŰ ÉLETETEKET!”


Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget ,a sok vért a sok megosztást és sok imát. Szilvi története gyorsan körbe járta...

Közzétette: Kinga Szanka – 2020. december 9., szerda