Busz és autó ütközött, rengeteg a sérült, és halott is van sajnos


Busz és autó ütközött, rengeteg a sérült, és halott is van sajnosÖsszeütközött egy busz és egy személyautó a 3-as főút 23-as kilométerénél, Kerepes és Gödöllő között.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a harmincan tartózkodtak a buszon, és a gödöllői tűzoltók érkeztek ki a balesethez, de a mentők is a helyszínen vannak.


Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a balesetet az okozta, hogy a személyautót vezető férfi eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a busszal. Hozzátette, az autó sofőrje meghalt, az autóbusz sofőrje, valamint a jármű 16 utasa könnyű sérülést szenvedett.

A baleset miatt a rendőrök a forgalmat mindkét irányban Mogyoród irányába terelik. A mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, azt a munkálatok előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá.