Ez a szörnyeteg végzett Mariannal. Szörnyű részletek derültek ki az ügyben


Ez a szörnyeteg végzett Mariannal. Szörnyű részletek derültek ki az ügyben



Az utóbbi időben rengeteget foglalkoztatta a VV Fanni-ügy B. Attilát. Érdeklődve figyelte, hogy a holttest eltüntetése mennyire megnehezíti a nyomozók munkáját. Aztán a férfi agyában megfogant az ördögi terv.

Valóra vált a 17 napja eltűnt Kiss Marianna családjának legszörnyűbb rémálma. A rendőrség tegnap reggel megerősítette: a 24 éves lányt de­cember 22-én a volt élettársa gyilkolta meg, a holttestet pedig a rendőrség közlése szerint a kocsija csomagtartójába tette, aztán a Dunába süllyesztette. A kétgyermekes anya utoljára viselt ruháit hétfőn találták meg egy lajosmizsei erdőben, a holttestét még most is nagy erőkkel keresik. B. Attila az első meghallgatásán nem tudott minden kérdésre megfelelő választ adni, később megtört, s elismerte az emberölést.


PUSZTA KÉZZEL ÖLT


A Bors tegnap megtalálta Felsőlajoson azt a házat, ahol B. Attila élt szüleivel és a három­éves kisfiával. Az édesanyja nyitott ajtót, aki a kis Vendel társaságában megrendülten idézte fel a történteket.


AZT TERVEZTE, HOGY CSAK IDEIG­LENESEN JÖN HAZA A FIÁVAL, DECEMBER 22-ÉN PEDIG AZÉRT MENT VISSZA, HOGY KIBÉKÜLJENEK. MINDENNÉL JOBBAN SZERETTE MA­RIANNÁT, BÁRMIT MEGTETT VOLNA ÉRTE. UGYAN ELTÁVOLODTAK EGYMÁSTÓL, DE MEG AKARTA GYŐZNI ARRÓL, HOGY FOLYTASSÁK


– kezdte a Borsnak a gyilkossággal gyanúsított férfi édesanyja, Barabás Manti.


A békülés nem úgy sikerült, ahogy a 32 éves férfi eltervezte, értesüléseink szerint veszekedés közben puszta kézzel megfojtotta Mariannát. Végül délután 5 óra körül ért haza kisfiával a 130 kilométerre lévő Karcagról.


– Mindig nagyon ideges típus volt, így nem volt szokatlan tőle, hogy tördelte a kezét, miután hazatértek. Annyit mondott, hogy Marcsi nem akarja folytatni. Ki volt készülve idegileg, de azt hittem, csak a szakítás miatt. Teltek a napok, de szóba sem jött utána a lány. Az édesanyjával, Évával többször is beszélt, a Facebookon pedig még meg is osztotta azokat a bejegyzéseket, amelyekben Mariannát keresték, s az eltűnéséről írtak – magyarázta a 62 éves asszony.