.

Norbi: a rosszakaróim kukacot tesznek a termékeimbe, és lefotózzák. Áttúrják a szemetünket is, és Réka használt ...Schobert Norbert nemrég úgy fogalmazott, sehol sem kap annyi anyázást, mint Magyarországon. Az üzletember mostanra megelégelhette ezt, ugyanis úgy döntött, megszünteti Facebook-csoportot, ahol őt, a családját és a termékeit kritizálják a felhasználók.

A nagy Norbiréka biznisz nevű csoport csaknem 20 ezer tagot számlál, Akadnak könnyedebb bejegyzések, de olyanok is, amelyekben nagyon keményen támadják Schobertet és a családját, nem beszélve a kommentszekció nyelvezetéről.

Az üzletember százmilliós kártérítésben reménykedik, magánnyomozót is fogadott, hogy megszüntesse a csoportot.

Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel.

2021 a rettentő megtorlás és a válaszcsapás éve lesz

— mondta Schobert a Blikknek, majd hozzátette, feljelentést is tett már, a felhasználókat IP-cím alapján azonosítják.

Az üggyel jelenleg két magánnyomozó és három ügyvéd foglalkozik, akik már egy éve gyűjtik az anyagot a beadványhoz. Számos olyan posztot szedtek össze, amelyben nem csak az üzletembert és feleségét illetik válogatott szitkokkal, de a gyerekeiket is, akik egyébként kiskorúak, így már a fotójuk engedély nélküli felhasználása is törvénybe ütközik.

Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni! Odáig elmentek, hogy az otthonunknál áttúrták a szemetet, hogy miket eszünk és posztolták, de a termékeimbe is tettek kukacot, úgy fényképezték le

— állítja Schobert. Szerinte a csoport adminisztrátorainak a zöme egy szakmai konkurensének dolgozik.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak