Fájó szívvel tudatjuk, megtalálták Ádámot..sajnos a legrosszabb következett be.. Isten Veled Ádám


Fájó szívvel tudatjuk, megtalálták Ádámot..sajnos a legrosszabb következett be.. Isten Veled ÁdámA 28 éves illető néhány napja tűnt el otthonából, a mentőkutyások és a tatabányai terepjárós önkéntesek indultak keresésére.


Az esztergomi rendőröktől futott be riasztás szombaton délután a Magyar Mentőkutyások Szervezetek Országos Szövetségének Mentésirányítási Központjához, hogy egy 28 éves esztergomi lakos öngyilkossági szándékkal hagyta el otthonát február 11-èn, írják a mentőkutyások Facebook-posztjukban.

A keresésre az MMSZOSZ részéről, a Kulcsár Kutató – Mentőkutyás Szolgálat Alapítványtól ketten egy-egy kutyával indultak el, emellett a Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület 3 fővel vett részt a kutatásban. Az egyik nyomkövető kutya az eltűnés helyétől szagminta alapján 6.6 kilométeres keresztül követte a nyomot, a Pilis erdős területei irányába.

Az elért helyszínen egy ott lakó hölgy, fénykép alapján a kutyásokat kísérő rendőrnek megerősítette, hogy látni vélte azon a területen az eltűnt személyt. A keresést azonban felfüggesztették, mert a mentésben részt vevők úgy döntöttek, hogy a besötétedés és a fák jegesedése veszélyes lehet a résztvevők testi épségére. Tájékoztatásuk szerint február 15-én hétfőn folytatják a kutatást.

Ádám eldobta az életét, megtalálták a holttestét.